Projekat „100 najvećih“ se u Crnoj Gori realizuje od 2018. godine. Najuspješnije kompanije Crne Gore predstavljene su u jedinstvenoj specijalnoj publikaciji.

“Briv Construction” je, u sklopu svojih humanitarnih aktivnosti, u petak 28.12.2018. godine posjetila Dom starih Grabovac i tom prilikom donirala EKG aparat.

LIEBHERR GRUPA JE JEDNA OD NAJVEĆIH SVJETSKIH PROIZVOĐAČA KRUPNE MAŠINSKE OPREME OSNOVANA JE PRIJE 70 GODINA, DAVNE 1949. GODINE, U POTPUNOM PRIVATNOM VLASNIŠTVU, SA SJEDIŠTEM U ŠVAJCARSKOJ I GLAVNIM PROIZVODNIM POGONIMA U EVROPI.


LIEBHERR GRUPA PROIZVODI OPREMU ZA ZEMLJANE RADOVE, MINIRANJE, MOBILNE, BRODSKE I TORANJSKE KRANOVE, TEHNOLOGIJU ZA BETONSKE PROIZVODE, SISTEME AUTOMATIZACIJE, VAZDUHOPLOVNE I TRANSPORTNE SISTEME, DJELOVE. PREDSTAVLJENA JE SA VISE OD 130 KOMPANIJA U PREKO 50 DRZAVA ŠIROM SVIJETA.


BRIV CONSTRUCTION I LIEBHERR GRUPA NJEGUJU DUGOGODIŠNJU USPJEŠNJU SARADNJU I KAO REZULTAT TOGA, LIEBHERR je uvrstio firmu BRIV na svoj veliki godišnji kalendar za 2020. godinu uz prikaz gradilista Portonovi u Kumboru i dijela radova koje izvodi Briv Construction.

 

HVALA NA UKAZANOM POVJERENJU.